1 cua de rap gran, 3 patates blanques (noves) de mida mitjana, 2 tomàquets madurs, 2 nyores, oli d'oliva, sal, aigua o brou de peix, Per la picada: un grapat d'ametlles torrades, un grapat d'avellanes torrades, 2 llesques de pa torrat o fregit, un parell de rames de julivert fresc, 1 cullerada de farina, 4 alls fregidets, 2 cullerades de la salsa de la cassola
2 sípies mitjanes, 2 tomàtigues tipus de frare, 8-9 cebes, 1 fulla de llorer, Pebre bord, Carn de nyora (2 cullerades) o carn de pebrot xoricer, Sal, Oli d’oliva, 1-2 bitxos, 1 tassó de vi blanc, 1 cullerada de sucre
4 talls de llom de salmó (sense pell ni espines), 1/2 ceba dolça, 50cc. de vi blanc sec, 200cc. de brou de verdures, oli d'oliva, per macerar el salmó: 3 cullerades d'oli d'oliva, 1/2 cdta. de sucre, pebre negre molt (opcional), 1 gra d'all, julivert, per acompanyar: 4 carxofes, 1 manat d'espàrrecs verds