250 grams de coliflor, 2 cullerades soperes d'oli d'oliva, 125 grams d'espinacs, 250 grams de mató, 50 grams de parmesà ratllat, ½ remet de julivert, 1 llimona, Sal, Pebre del molí, 1 cullerada d'oli d'oliva per al motlle, 2 rotlles de massa de pasta, 125 grams cadascun 2 dl de crema agra de llet 1 cullerada de llavors de sèsam.
350 gr. de coliflor, 3 c/s de queso parmesano rallado, 2 c/s de queso emmenthal rallado, 2 huevos M, 1 c/s de aceite de oliva virgen extra, Una pizca de sal, 1 c/p de orégano
400 g de coliflor molt tendra, 18 g de gingebre, 500 g de poma, 400 ml d’aigua, 20 ml d’oli d’oliva verge extra, 50 ml de suc de llimona, sal
1 vas de mill rentat i escorregut, 3 vasos d’aigua mineral o caldo, 3 cebes tallades a quadradets, ½ coliflor tallada petita, ¼ de culleradeta de cúrcuma, pebre negre acabat de moldre, Oli d’oliva verge extra, Sal marina fina, PER A LA PRESENTACIÓ: Crema de carbassa o salsa de tomàquet, Avellanes torrades pelades i trossejades, Sèsam negre, Julivert o cibulet picat