28 maig 2025·

Curry de cigrons

imatge i recepta original: Shoot the cook
 

Ingredients

Per a 3-4 racions
 
  • 1 pot gran de cigrons
  • 1 ceba finament picada
  • 2 alls picats o ratllats
  • ½ carbassó a daus
  • 1-2 cullerades de curry en pols
  • ¼ culleradeta de pebre vermell picant (opcional)
  • ½ got de tomàquet triturat o fregit
  • 150 ml de llet de coco o nata vegetal
  • 600 ml d’aigua o brou de verdures
 

Elaboració

En una cassola, salteja la ceba amb una mica d’oli i sal durant 8 minuts. Afegeix-hi l’all i el carbassó, i sofregeix durant 5 minuts més.
Afegeix-hi el curry i el pebre vermell picant si vols. Dona-li un parell de voltes, incorpora el tomàquet i deixa reduir 5 minuts.
Incorpora-hi els cigrons, la llet de coco i l’aigua. Porta-ho a ebullició i després deixa-ho coure a foc baix durant 20 minuts. Un cop llest, tasta-ho i ajusta de sal.
Serveix-ho amb arròs per tenir un plat vegà ben complet. Pots afegir-hi unes gotes de suc de llimona, que li dona un toc genial al curry.
 

Notes

Conservació: sense l’arròs, es pot guardar a la nevera un màxim de 3-4 dies. També es pot congelar.
L’arròs conserva’l com a molt durant 2 dies a la nevera.





Comparteix a les xarxes!
autor@
Oidà!
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats