26 abril 2022·

Pollastre al forn amb patata i ceba

Aquesta recepta és un clàssic, però no per això deixa de ser deliciosa! Us animem a provar aquesta versió :)

Ingredients

  • 8 cuixes de pollastre 
  • 4 patates
  • 2 grans d’all
  • 2 cebes
  • Vi blanc
  • Sal
  • Pebre
  • Julivert (opcional)
  • Oli d'oliva

Elaboració

Preescalfem el forn a 200°.
Preparem una safata apta per al forn.
Pelem i tallem la ceba en juliana i la posem a la base de la safata.
Pelem i rentem les patates. Les tallem a rodanxes d'un centímetre o a dauets petits i les col·loquem a la safata.
Afegim un raig d'oli i barregem la ceba i la patata.
Col·loquem les cuixes de pollastre, amb un tallet per a una millor cocció.
En un morter piquem els grans d'all amb el julivert i un got de vi blanc.
Pintem les cuixes i ho reguem amb oli d'oliva verge.
Afegim mig got d'aigua a la safata.
Deixem cuinar uns 45 minuts i, un cop passats, podem dona la volta a les cuixes i afegir una mica més de la picada que hem fet servir abans.
Acabem de coure uns 10 minuts més o quan veiem que ja ha quedat tot cuit.

Si tens nens petits pots esmicolar el pollastre i emplatar-ho sense els ossos. Un truc que després s'agraeix! ;)

Bon profit!!
 
 






Comparteix a les xarxes!
autor@
Oidà!
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats