1 kg de cebes tallades a la juliana, 4 llesques de pa sec, oli d'oliva, pebre negre, aigua, sal
Sobrants de la carn d'olla com: 1 tall de cansalada, 1 botifarra negra, 1 botifarra blanca, 1 tros de pollastre o gallina amb els seus menuts, 1 tros de pit o de coll de xai, salsa de tomàquet
200gr. espaguetti a la bolognesa, 1 patata a daus petits, 1 ceba vermella en juliana, 6 puntes d'espàrrec verd, 1/2 pebrot vermell a daus petits, 4 o 5 cebes tendres picades, 150cl. llet o nata líquida per cuinar, herbes fresques (romaní, farigola, alfàbrega, timó, etc...), 100gr formatge (parmesà, grana padano o barreja de formatges), pebre negre en pols, 4 ous batuts, oli d'oliva, sal
carn i verdura sobrant de l'Escudella i carn d'olla, farina,llet,ou, pa ratllat, oli per fregir,sal